Teijo

Kerro lyhyesti itsestäsi

Olen Teijo ja toimin Jyväskylän toimiston prosessisähköistys- ja instrumentointiosaston vastaavana. Koulutukseltani olen sähköautomaatiotekniikan insinööri. Valmistuin Jyväskylän teknillisestä oppilaitoksesta vuonna 1999, jolloin aloitin myös työurani. Protaconilla olen ollut vuodesta 2006.

Millainen työnkuvasi on Protaconilla?

Työni on hyvin monipuolista – tyypillistä työpäivää ei voi sanoa olevan. Hoidan sähkö- ja instrumentointisuunnittelijoiden töiden resursointia sekä toimin heidän teknisenä tukenaan.  Työhöni kuuluu myös lähialueen asiakassuhteiden ylläpito. Viikon töihin voi sisältyä mm. tarjouslaskentaa, asiakaskäyntejä, töiden organisointia suunnittelijoille tai yksittäisten projektien teknisten asioiden ratkomista.

Miten päädyit nykyisiin Project Manager -tehtäviisi?

Hakeuduin aikoinaan Protaconille uusien haasteiden perässä. Aloitin ns. rivisuunnittelijana ja sen polun myötä olen kasvanut nykyiseen tehtävääni. Uusia haasteita haluan tottakai edelleen ja Protacon on niitä minulle hyvin tarjonnut. Protaconilla parasta onkin työn vaativuus – toteutamme usein asioita, joihin ei löydy valmiita ratkaisuja. Pidän myös työni vaihtelevuudesta ja päivittäisestä työskentelystä asiakasrajapinnassa.

Miten palaudut työstäsi?

Vapaa-aikani vietän perheen kanssa kotona ja lasten harrastusten parissa. Itse harrastan metsästystä, joten syksyisin vietän paljon aikaa metsässä liikkuen.

teijo hakkarainen