Jarkko Vehmas

Kerro lyhyesti itsestäsi

Nimeni on Jarkko ja olen hyvinvointiteknologian insinööri. Vuonna 2012 tein Protaconille opinnäytetyön ja jäin sen jälkeen tänne töihin. Opiskeluaikana olin 6 kk vaihdossa Bangkokissa, jolloin aloin suuntautumaan enemmän käyttöliittymien suunnitteluun ja toteutukseen.

Työnkuvasi Protaconilla?

Olen osa Once-tiimiä, jossa pääasiallinen vastuualueeni on jätehuollon toimitukset. Vastaan myös automaatio-osaston käyttöliittymien suunnittelusta, ulkoasusta ja käytettävyydestä. Työpäivieni sisältö vaihtelee erittäin paljon. Joissain projekteissa olen enemmän asiakkaiden kanssa tekemisissä ja toisissa projekteissa olen ohjelmoimassa käyttöliittymää.

Mikä motivoi sinua työssäsi?

Työtehtävieni monipuolisuus, vaihtelevuus ja uuden oppiminen motivoivat minua työssäni. Protaconilla ja minulla on myös yhteinen kiinnostus kehittää käyttöliittymäsuunnittelua ja käytettävyyttä teollisuusympäristöihin. Lisäksi, nautin kun saan työskennellä hyvässä tiimissä muiden rautaisten ammattilaisten kanssa.

Miten palaudut työstäsi?

Valmennan tyttöjen koripallojoukkuetta ja se saa työjutut hetkeksi pois mielestä kiireisen perhearjen keskellä. Lomat käytän mielelläni matkusteluun.

jarkko taka