Ismo Tolonen

Kerro lyhyesti itsestäsi

Olen Ismo, taustaltani ohjelmistotekniikan insinööri (AMK). Toimin Protaconilla Project Managerin tehtävissä. Lisäksi olen Kuopion toimiston Site Manager. Talossa olen ollut vuodesta 2016 lähtien. Arvostan avointa ja sosiaalista ilmapiiriä, joihin kannustan aina myös muita työyhteisön jäseniä. Olen myös aktiivinen somen käyttäjä ja minut voikin löytää kaikista suurimmista somekanavista.

Miten päädyit nykyisiin tehtäviisi ja mitä tyypillinen työpäiväsi sisältää?

Pitkä asiakasprojekti päättyi edellisessä työpaikassa ja oli aika miettiä työuran seuraavaa askelta. Protacon vaikutti mielenkiintoiselta ja sopimukseen päästiin varsin nopeasti. Protaconilla kiinnosti erityisesti tilaisuus ammatilliseen kehittymiseen sekä ison talon tarjoamat muut mahdollisuudet. Tyypillinen työpäiväni voi sisältää esimerkiksi projektien johtamista, kommunikointia tiimin ja asiakkaiden kanssa, Kuopion toimiston HR-asioita sekä asiakastapaamisia.

Mikä työssäsi ja Protaconilla on parasta?

Pidän työssäni sen vaihtelevuudesta sekä ihmisten parissa työskentelystä. Protaconilla arvostan ammattimaista työotetta ja -kulttuuria. Myös paljon hauskoja muistoja on syntynyt, kuten ensimmäinen asiakastapaamiseni, jolloin dippasin kaulanauhassa olevan henkilökorttini lounaan alkajaisiksi kiisselikuppiin. Asiantuntija savonmualta oli saapunut paikalle!

Miten palaudut työstäsi?

Monipuolinen liikunta on tärkeä osa palautumista. Lisäksi metsästys ja kalastus ovat lähellä sydäntä. En kuitenkaan koe tärkeänä erotella vapaa- ja työaikaa. Kun työ on mukavaa, ei suuria irtiottoja tarvita!

Ismo - taka