Kerro lyhyesti itsestäsi

Olen Heta Antila ja työskentelen Protaconilla järjestelmäasiantuntijana Muster-katsastusjärjestelmän parissa. Koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi. Protaconilla olen työskennellyt tukipalvelutiimissä vuodesta 2008.

Mitä järjestelmäasiantuntija tukipalvelutiimissä tekee?

Tukipalvelutiimimme vastaanottaa asiakkaidemme palvelupyynnöt ja puhelut sekä ratkaisee asiakkaidemme kiperät ongelmatilanteet järjestelmään liittyen. Lisäksi vastaamme palvelun käyttöönotoista uusille asiakkaillemme ja tiedotamme palveluun liittyvissä asioissa asiakaskuntaamme. Tyytyväinen asiakas on meille ensiarvoisen tärkeä, joten olemme tiiviisti mukana kehittämässä järjestelmäämme ja tukipalveluamme.

Mistä pidän työssäni?

Omassa työssäni palkitsevinta on, kun saan ratkaistua asiakkaan kanssa yhteistyössä heidän ongelmansa tai tarjota heidän tarpeisiinsa sopivaa ratkaisua. Käyttöönotot ja palvelumme jatkuva kehittäminen tuovat mukavaa vaihtelua työtehtäviin ja pitävät työnkuvan monipuolisena. Yli kahdeksan vuotisen työurani aikana olen toiminut järjestelmäasiantuntijana useampien järjestelmien parissa, tehnyt käyttöönottoja ja työskennellyt tiiminvetäjänä. Lisääntyneen vastuun ja monipuolisten työtehtävien ansiosta työnkuva on pysynyt mielekkäänä ja työ on tarjonnut sopivasti haastetta.

Mitä touhuan vapaa-ajalla?

Tietotekniikan parissa työskentelyn vastapainoksi vapaa-aikana rentoudun parhaiten perheen kanssa touhuten, lenkkeillen ja käsitöitä tehden. Vapaa-ajalla tykkään myös liikkua luonnossa ja tulevaisuuden haaveena siintääkin retki Kevon kanjoniin.