Ura

Tervetuloa Ura-sivullemme!

Kehity huippuammattilaiseksi

Tuotamme palveluita, joiden toimivuus on asiakkaidemme liiketoiminnalle tärkeässä roolissa. Työssäsi pääset oppimaan uutta, olitpa sitten jo kokenut konkari tai vastavalmistuva.

Jos haet haasteita tuotteiden, palveluiden tai osaamisen kehittämisessä, löydät niitä meiltä.

Teemme yhdessä

Jokainen protaconilainen saa kehittää omaa osaamistaan joustavasti töiden lomassa. Jaamme saavutuksia keskenämme demojen muodossa ja järjestämme porukalla paljon erilaisia tapahtumia.

Meillä saat mahtavan tiimin tueksesi ja pääset mukaan ammattilaisten joukkoon.

Työpanostasi arvostetaan

Olemme vastuullinen työnantaja. Johtamistapamme kannustaa jokaista menestymään ja saavuttamaan tavoitteita. Meillä pääset näkemään työsi lopputuloksen.

Tapamme toimia mahdollistaa monipuoliset ura- ja kehityspolut.

Avoimet työpaikat

Tietokanta-asiantuntija

Tampere

Tehtävässä menestyminen edellyttää laajojen tietokantakokonaisuuksien hallintaa, kokemusta tietokantojen suunnittelusta ja tietokantojen suorituskyvyn mittaamisesta ja kehittämisestä.

Hae paikkaa 31.1. mennessä

Automation Designer

Tampere

Etsimme kasvavan liiketoiminnan tarpeisiin automaation ammattilaisia. Ensimmäinen projektisi sisältää liikkuvien työkoneiden tuotekehityksen automaatiosuunnittelua ja kansainvälisiä käyttöönottoja.

Hae paikkaa 9.2. mennessä

Automation Project Engineer

Tampere

Vastaat suunnittelutyön ohjaamisesta ja projektien teknisestä läpiviennistä aikataulujen mukaisesti. Osallistut tiimin työhön pääsuunnittelijana ja olet aktiivisesti mukana asiakastyössä.

Hae paikkaa 9.2. mennessä

Sähkökäyttöjen asiantuntija

Espoo, Jyväskylä, Tampere

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset mm. vahvaa sähkökäyttöjen osaamista (esim. ABB-, Danfoss- tai Siemens-teknologioilla) sekä teollisuuden sähköjärjestelmien ja automaation tuntemusta.

Hae paikkaa 16.2. mennessä

Tutustu protaconilaisten ammatteihin