Elektroniikan testaus

Rakennatko elektronisia toimilaitteita tai piirikortteja? Protacon toteuttaa tarpeesi mukaisen elektroniikan testausjärjestelmän, joka suoriutuu täsmällisesti vaativistakin testaushaasteista. Testauksen tiedonkeruu ja raportointi hoituu valitsemallasi tavalla.

Osaamme huomioida elektroniikkatestauksen teknologiset vaatimukset, jotta mittauksista ja testauksesta saadaan luotettava ja virheetön lopputulos. Siirrä elektroniikkatestauksesi Protaconin testausjärjestelmän vastuulle, niin tuotteesi laatu paranee ja testauskustannukset vähenevät.

Koneiden ja laitteiden testaus

Koneet ja laitteet rakentuvat tyypillisesti useista eri komponenteista. Tämän vuoksi oikein toteutettu laadunvalvonta ja testaus alkavat jo osakokoonpanosta, jossa asennettavat komponentit rekisteröidään ja testataan kokoonpanon yhteydessä.

Näin mahdollisiin poikkeamiin/vikoihin päästään kiinni heti asennusvaiheessa, jolloin vältytään purkamistyöltä, kun viallinen osa voidaan vaihtaa heti. Komponenttien rekisteröinti tuo jäljitettävyyttä, joka on tarpeen, mikäli tuotesarjassa todetaan poikkeama, kun se on jo toimitettu loppuasiakkaan käyttöön.

Osakokoonpanon aikainen testaus ei takaa lopputuotteen kokonaistoiminnallisuutta ja siksi tuotteen lopputestaus on tärkeässä roolissa, kun halutaan varmistaa laadukas lopputuote. Protacon on toteuttanut sekä osakokoonpanon että lopputestauksen järjestelmiä, erilaisille tuotteille ja tuotantoympäristöille.

Protaconin testausjärjestelmien arkkitehtuuri tukee

  • Joustavaa hallintaa
  • Tuotekokoonpanokohtaista testauksen variointia
  • Integroitua toimintaa ERP- ja MES-järjestelmien kanssa
  • Tehokasta tiedonkeruuta
  • Monipuolista & dynaamista raportointia

Rasitustestausjärjestelmät

Onko tavoitteenasi varmistaa mekaanisten rakenteiden ja materiaalien sekä rasituslujuus että kesto? Rasitustestaus vaatii täsmällistä ohjausta, toistettavuutta ja tarkkoja mittauksia, joissa Protaconin toteuttamat rasitustestausjärjestelmät ovat omimmillaan.

Koska rasitustestaukset ovat usein pitkäkestoisia, tehokas suuren mittaustietomassan käsittely on tärkeässä roolissa. Protaconilla on osaamista ja tarvittavat menetelmät hallita suuriakin tietomassoja sekä raportoida testaustulokset dynaamisesti vaadittujen standardien mukaisesti.

Asiakkaitamme

logo_abloy logo_brp logo_lapua logo_nokia logo_pkc_group logo_polar logo_sisu_axles logo_upm valmet_logo logo_valtra

Menestystarinoita

Nammo Lapua
Vivago

Kysy lisää

Kalle Ahola
kalle.ahola@protacon.com
+358 400 547 697

Lataa esiteTesting Systems (EN)