Monipuoliset tietojärjestelmä- ja automaatioratkaisut − yli 100 toimitusta

Protaconin monipuolisilla tietojärjestelmä- ja automaatioratkaisuilla hallitaan raaka-aineita ja tuotevirtoja siten, että ne ovat käytettävissä oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kehittyneillä logistiikkaratkaisuilla varmistetaan toimitusketjun kustannustehokkuus ja asiakaslähtöinen toiminta. Luotettavat ratkaisut tarjoavat reaaliaikaisen läpinäkyvyyden koko valmistusprosessille.

Helppo liittää ERP-järjestelmään

Protaconin joustavat ja skaalautuvat ratkaisut on helppo liittää ERP-järjestelmään, jolloin materiaalitilaukset, työohjeet ja raaka-ainetiedot vastaanotetaan ylätason järjestelmästä. Haluttaessa tehty tuotanto raportoidaan ERP-järjestelmään laskutusta varten.

Tuotannonsuunnitteluominaisuudet sopivat:

  • Tilausohjatulle (MTO) valmistukselle
  • Varastonimikepohjaiselle (MTS) valmistukselle

Valmistuksen hallinta ja ohjaus kattaa kaikki tarvittavat toiminnot raaka-aineiden vastaanotosta valmistuotteiden lähetykseen. Tuotteiden seuranta perustuu joko koneohjausjärjestelmään (PLC, DCS) tai tuotteissa oleviin koodeihin (viivakoodi, RFID).

Varaston optimointi

Varastotoiminnot voidaan optimoida esim. lähetystoiminnan tai tuotteiden iän perusteella. Järjestelmän keruutoimintojen ansioista varaston läpivirtaus tehostuu ja virheelliset toimitukset vähenevät. Tosiaikaisen varastotilanneseurannan ansioista toiminnan laatu paranee ja reagointi muuttuviin tarpeisiin on nopeaa.

Varastot voivat olla:

  • Manuaalisia (trukkivarasto)
  • Hyllyvarastoja
  • Vihivaunuvarastoja
  • Hylly- ja vihivaunuvarastojen yhdistelmiä
  • Rullavarastoja
  • Korkeavarastoja

Kuljetusten suunnittelutoiminnot tarjoavat tehokkaat välineet ajoneuvokuormien suunnitteluun ja optimointiin. Tarkka ja ajantasainen informaatio antaa pohjan yrityksen tehokkaalle toiminnalle. Tietotekniikan avulla oikea tieto on kaikkien tarvitsijoiden saatavilla. Protacon tarjoaa asiantuntijapalvelujaan parhaan logistiikkaratkaisun löytämisessä. Palveluvalikoimamme sisältää mm. tarvekartoitukset ja prosessisimulaatiot.

Asiakkaitamme

logo_actiw logo_bahia_speciality_cellulose logo_new_york_daily_news logo_fortum logo_hamburger_rieger logo_helen logo_palm_paper logo_sappi logo_storaenso logo_tamedia logo_upm logo_vapo logo_vattenfall

Lue lisää

RoAd-varastonhallintajärjestelmä
Once- energiaketjun hallintajärjestelmä

Menestystarinoita

Actiw
Leimet

Kysy lisää

Arto Pekkanen
+358 10 347 2601
arto.pekkanen@protacon.com

Lataa esiteCoca-Cola Logistics Reference (EN)
Protaconnection
RoAd Logistics (EN)