Protacon panostaa viestinnän ja johtamisen digitalisointiin yrityskaupalla

4.1.2018 Ajankohtaista

Teknologiayhtiö Protacon ja ohjelmistoyhtiö Netwell Oy ovat sopineet yrityskaupasta, jolla Netwell Oy:stä tulee Protaconin tytäryhtiö.

”Kauppa vahvistaa kykyämme palvella yrityksiä, jotka haluavat parantaa työn tuottavuutta ja turvallisuutta digitalisaation avulla. Saamme Protaconiin mukaan sekä ohjelmistoalan kokeneita ammattilaisia että mielenkiintoisen uuden pilvipalvelun, SwingIO:n. Tuote on osoittautunut edelläkävijäksi ryhmätyön digitalisoinnissa siellä, missä perinteiset tuotannonohjausjärjestelmät eivät kykene vastaamaan asiakkaiden muuttuneisiin tarpeisiin”, sanoo Protacon Solutions Oy:n toimitusjohtaja Janne Hakala-Ranta.

”Protacon oli yrityksemme kehittymisen kannalta se paras koti, jossa voimme edelleen kehittää SwingIO-pilvipalveluamme ja palvella aiempaa laajemmin tuki- ja ylläpitoasiakkaitamme. Protaconilla on valmiina digitaalisen liiketoiminnan vahva paketti ohjelmistokehityksestä, ylläpidosta, asiakastuesta, myynnistä ja markkinoinnista, joita voimme hyödyntää. Osana Protaconia voimme tarjota myös nykyisille asiakkaillemme jatkossa laajasti myös muita teollisuuden, tuotekehityksen ja tiedolla johtamisen palveluita”, kertoo Netwell Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Pietikäinen.

Jyväskyläläinen Netwell on toiminut IT-alalla vuodesta 1995 ja on merkittävä IBM-kumppani ja jälleenmyyjä, jonka liikevaihto on noin miljoona euroa. SwingIO on Netwell Oy:n kehittämä ja tuottama pilvipalvelu, jolla yritykset voivat parantaa tuottavuutta, viestintää ja johtamista digitalisaation avulla.

Lisätietoja

Janne Hakala-Ranta
Toimitusjohtaja, Protacon Solutions Oy
+358 500 761 775
janne.hakala-ranta@protacon.com

Jarkko Pietikäinen
Toimitusjohtaja, Netwell Oy
+358 400 875 260
jarkko.pietikainen@netwell.fi