Protacon laajensi Saloon ja rekrytoi uusia osaajia

26.2.2018 Uutiset

Teknologiayhtiö Protacon on avannut uuden alueyksikön Saloon. Nyt jo 13 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Kiinassa toimivan yhtiön toimitilat tulevat Salo IoT Campuksen yhteyteen.

Salo

Teknologiayhtiö Protacon on avannut uuden alueyksikön Salo IoT Campuksen yhteyteen.

– Protacon on jo palvellut suomalaisia yrityksiä enintään tunnin ajomatkan etäisyydellä kaikissa isoissa talouskeskittymissä. Nyt oli viimein aika laajentua myös Varsinais-Suomeen. Alueella on meille mielenkiintoisia mahdollisuuksia, muun muassa terveysalan digitalisaatioon nojautuvia yrityksiä, vahvaa perinteistä teollisuutta sekä IoT-osaamista. Nämä ja lyhyt etäisyys Turkuun tekevät alueesta houkuttelevan ja innostus on aistittavissa. Salo IoT Campus tarjosi modernit, valoisat ja avarat tilat, Jarkko Kosonen Protaconilta kertoo.

Uudessa toimipisteessä aloittaa ensi vaiheessa yksi asiantuntija. Vahvistukseksi etsitään tulevien kuukausien aikana erityisesti ohjelmistokehittäjiä ja muita IT-osaajia, myöhemmin mahdollisesti myös teollisuuden osaajia.

– Toivotamme Protaconin oikein tervetulleeksi Saloon. Alueella on edelleen Nokian ja sen alihankkijoiden lähdön jäljiltä korkea työttömyysprosentti – toistakymmentä prosenttia – mutta nyt on jo aloja, joissa on jopa työvoimapulaa. Salo IoT Campus on hyvä paikka etabloitua ja verkottua. Täällä on jo yli viisikymmentä yritystä ja autamme yrityksiä sekä rekrytoimaan että löytämään yhteistyökumppaneita, toimitusjohtaja Jyrki Sjöholm Yrityssalo Oy:stä kertoo.

Lisätietoja:

Jarkko Kosonen, Protacon
p. 040 509 6560
jarkko.kosonen@protacon.com


Protacon on suomalainen, vuonna 1990 perustettu teollisuuden integraattori, tuotekehityksen teknologiakumppani sekä digitaalisen palveluliiketoiminnan erikoisosaaja. Protaconilla työskentelee yli 300 henkeä ja konsernin liikevaihto on yli 30 miljoona euroa. Protaconin asiakkaita ovat mm. Andritz, Bellmer, Cargotec, Chenming, Fortum, Evondos, Kone Elevators, Nokian Renkaat, Metso, Raute, SCG Packaging, Stora Enso, Sjöfartsverket, UPM, Valtra, ValueFrame ja Wärtsilä.