Protacon ja Saudi-Arabialainen APEC solmivat yhteistyösopimuksen

11.4.2017 Uutiset

Kari Pellinen Protaconilta, Jacob Thomas ja Venkat Rengamannar APEC:lta

Protacon ja Arabian Power Electronics Company (APEC) solmivat yhteistyösopimuksen. Sopimus on merkittävä askel Protaconin kansainvälistymisstrategiassa ja antaa paljon liiketoimintamahdollisuuksia APEC:n kanssa, Persianlahden yhteistyöneuvoston (GCC) alueella. APEC tulee toimimaan Protaconin sertifioituna partnerina GCC:n alueella.

– Odotamme hyvää ja menestyksellistä yhteistyötä APEC:n kanssa, kertoo CDO Kari Pellinen, Protacon Group Oy:ltä.

– APEC:n ja Protaconin välinen sopimus on askel eteenpäin APEC:n tuote- ja ratkaisutarjonnan laajentamisessa GCC:n alueella. Odotamme kovasti sekä yhteistyötä että Protaconin tuotteiden ja palveluiden tarjonnan kasvattamista GCC-maissa, sanoo Jacob Thomas, GM, APEC Saudi Arabia:lta.

– Keskinäinen yhteistyösopimus APEC:n ja Protaconin välillä hyödyttää asiakkaitamme Saudi-Arabiassa ja muissa GCC-maissa, mitä tulee ainutlaatuisen teollisuusautomaation ratkaisutarjontaan useisiin sovelluksiin sellu- ja paperiteollisuudessa, metalli- ja kaivostoiminnassa, vedessä ja jätevedessä, materiaalin käsittelyssä, varastonhallinnassa ja meriteollisuudessa, lisää Venkat Rengamannar, Business Line Manager, APEC Saudi Arabia:lta.

Lue lisää

Puunjalostusteollisuus
Selluteollisuus
Meriteollisuus
RoAd – varastonhallintajärjestelmä
APEC verkkosivut