Kokemus suunnittelusta ja intohimo palveluun kohtaavat arjessa

Meille tärkeintä on tuottaa asiakkaallemme erinomainen palvelukokemus – olipa sitten kyse automaatiosuunnittelusta, tukipuhelun hoitamisesta tai vaikkapa mobiilisovelluksen käyttöliittymästä. Osaamisemme kehittämisen ydin on Protacon Akatemia, jossa henkilöstömme osaamisen kehittämistä johdetaan keskeltä yhdessä tekemällä, yhdessä oppimalla ja yhdessä onnistumalla.

Yli 250 ammattilaisemme osaaminen kattaa koko ketjun aina palveluideoinnista muotoiluun ja tuotantoon. Tuotamme toimiala-prestudyt, kannattavuusarvioinnit, tuottavuuskonsultoinnit, tekniset määrittelyt, toiminnalliset määrittelyt ja prosessisuunnittelut.

Meillä on eniten sertifioituja LabVIEW-osaajia Suomessa

Olemme tuottavuuden, käyttöönoton ja muutoshallinnan asiantuntijoita. Erikoisosaamistamme on muun muassa: pilvipalvelujen tuottaminen, vaativien kohteiden suunnittelu ja automaatio, sovelluskehitysmenetelmät lääkintälaitteiden CE-merkintää varten sekä suurten sähkökäyttöjen digitalisointi.

Vuosien aikana olemme toteuttaneet satoja järjestelmiä; esimerkiksi yli 100 rullatietojärjestelmätoimitusta, yli 100 voimalaitosautomaatiotoimitusta ja yli 300 ohjelmistoprojektia. Lisäksi olemme toimittaneet tuhansia paperiteollisuuden toimitusprojekteja.

Ratkaisujamme käytetään noin sadassa maassa

Tiedämme, miten liikevaihdoltaan ja henkilöstömäärältään pieni tai keskisuuri yritys voi automaation, digitalisaation ja palvelumuotoilun aikakaudella olla vaikutukseltaan suuri. Toimittamiamme ratkaisuja käytetään tänäänkin jokaisessa maanosassa ja noin sadassa maassa.

Tuottamissamme pilvipalveluissa on satojen asiantuntijayritysten koko arki. Suomen kiinteästä energiajakeesta menee järjestelmämme läpi vuodessa yli 60 %. Olemme mukana luomassa turvallisempaa ja sujuvampaa arkea jokaiselle suomalaiselle, autoalan digitalisaation ja automaation kehittämisessä. Asiakaspalvelumme ja tuemme piirissä on satoja yrityksiä ja noin kymmenen tuhatta pääkäyttäjää.

Ota yhteyttä

Sähköposti*

Puhelinnumero

Tilaa myös uutiskirjeemme