Asiantuntijaopas automaatioprojektin läpiviennin tehostamiseen

Teollisuusyritykset hyödyntävät automaatiota keskeisenä osana tuotantoprosessejaan – toimialasta riippumatta. Yhä monimutkaistuvien tuotantoprosessien tehokas hallinta vaatii automaatiojärjestelmältä myös mukautuvuutta sekä uudentyyppisiä palveluita.

Tässä oppaassa kerromme, millaisia haasteita automaatioprojekteissa tavallisesti koetaan ja millaisia keinoja projektin tehostamisessa voidaan hyödyntää.

Oppaassa vastaamme mm. seuraaviin kysymyksiin: 

  • Mitä kannattaa ottaa huomioon automaatioprojektia suunnitellessa?
  • Miten välttyä tyypillisimmiltä haasteilta automaatioprojektin aikana?
  • Miksi kumppannin tuotantotiimimalli on kustannustehokas vaihtoehto automaatioprojektin toteuttamiseen?

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Opas on täysin maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään.

Lataa opas:

Teollisuusyritykset hyödyntävät automaatiota keskeisenä osana tuotantoprosessejaan – toimialasta riippumatta. Monimutkaistuvien prosessien tehokas hallinta ei ole mahdollista ilman tietotekniikkaa, joten automaatiosta on tullut keskeinen keino tuotantoon kohdistuvien vaatimusten täyttämisessä.

Vaikka Suomea on perinteisesti pidetty automaatiotekniikan edelläkävijänä, vaativat uudet edellytykset sekä yhä asiakasohjautuvampi ja joustavampi tuotanto myös automaatiolta mukautuvuutta ja uudentyyppisiä palveluita. Lisäksi automaatiojärjestelmän toimintavarmuus, ylläpidettävyys sekä tukipalvelut ovat kriittisessä osassa tuotantoprosessin hallinnassa.