Suuret sähkökäytöt ja -propulsiot

Protacon on täyden palvelun toimittaja suurin sähkökäyttöihin ja erityisesti laivojen sähköpropulsioon. Projektitoimitukseemme voi kattaa AC- tai DC-käytöt aina 120MW asti, myös keskijännitekäyttöinä. Propulsion ohjausjärjestelmä on suositeltava osa toimitusta käyttöjen ohella, kuten myös käyttöjen ja moottoreiden suojaukset.

Propulsion sähkökäyttötoimitus kojeistoihin asennettuna sisältää kaiken tarvittavan, kuten katkaisijat ja vesijäähdytyslaitteet. Kojeistot suunnitellaan aina projektikohtaisesti, jolloin asiakaskohtaiset vaatimukset voidaan huomioida.

Modernisointeihin käyttömoduulit ja apulaitteet voidaan tarvittaessa asentaa paikan päällä, olemassa oleviin kojeistoihin. Modernisoinnissa on tärkeää määrittää tarvittavat, vaihdettavat komponentit. Tarjoamme tähän kattavat esisuunnittelupalvelut: varaosasaatavuuden kartoituksen ja kuntokartoituksen olemassa olevalle laitteistolle. Tämän perusteella voidaan määrittää modernisoinnin laajuus ja kustannustehokkuus.

Projektitoimitus voi sisältää propulsion generaattorit ja moottorit joko ilma- tai vesijäähdytteisinä, riippuen käytettävissä olevasta tilasta.

Muut aluksen järjestelmät ja toiminnot

Toimitamme myös muita aluksen ohjaus- ja mittausjärjestelmiä tarpeen mukaan:

  • Propulsion ohjausjärjestelmät ja sähkösynkronoidut ohjauskahvat
  • Peräsimen ohjaus ja indikointijärjestelmät
  • Tankkipeilaus- ja syväysmittausjärjestelmät
  • Tiedonkeruujärjestelmät koneiden ja järjestelmien kunnon sekä tehokkuuden kartoittamiseksi

Ota yhteyttä