Sähköistys, automaatio ja sähkökäytöt

Protacon Marine on erikoistunut alusten sähköistyksen, automaation ja sähkökäyttöjen suunnitteluun sekä projektointiin. Erityisaloinamme on alusten sähköntuotanto, laiva-automaatio ja diesel-sähköisen propulsion sähkökäytöt.

Protacon Marine tarjoaa luotettavaa palvelua maailmanlaajuisesti laivanrakennusprojektin kaikkiin vaiheisiin, konsultointipalveluna tai avaimet käteen -projektina.

Meillä on kokemusta kaikista alustyypeistä

  • Jäissä kulkevat alukset ja jäänmurtajat
  • Muut erikoisalukset
  • Matkustajalautat ja -alukset
  • Rahtialukset

Käytettävissämme on laaja tuotevalikoima. Olemme merkkiriippumaton toimija, mikä mahdollistaa projektitoteutukset luotettavilla komponenteilla ja tilaajalle jo ennestään tutulla tekniikalla. Tämä tuo säästöjä varustamolle/operoijalle järjestelmän käytössä, huolloissa ja varaosien saatavuudessa.

Protaconin tuotteet marine ja offshore -projekteihin

Protacon Palvelukeskus

Kaikki toimittamamme järjestelmät voidaan liittää omaan etähuoltopalveluumme. Voimme kerätä tietoa järjestelmän toiminnasta ja tehdä tarvittavat muutokset etänä, mahdollisten ongelmien korjaamiseksi.

Asiakas voi tehdä huoltopyynnön palvelukeskukseen, mihin kellonaikaan tahansa, ja ongelman ratkaisu aloitetaan ilman viivettä. Järjestelmästä kerättävän tiedon avulla voidaan huoltotoimenpiteet ja varasosat valmistella etukäteen, ennen mahdollista laivalle saapumista. Näin vian ratkaisua saadaan nopeutettua.

Asiakkaitamme

logo_arctia_shipping logo_sjofartsverket logo_viking_supply

Lue lisää

Protacon Marine -referenssit
Protacon Marine -automaatio
Protacon sähköntuotanto ja -ohjaus
Protacon sähköpropulsiojärjestelmät

Jäsenyydet

logo_member_of_cleantech

Kysy lisää

Esa Tikkanen
esa.tikkanen@protacon.com
+358 50 306 9585

Ota yhteyttä