”Protaconilla on asiantuntemusta kaikilla tarvitsemillamme osaamisalueilla”

”Protacon on ensimmäinen monista automaatiokumppaneistamme, jolle Valmet on myöntänyt kunniakirjan, ’Best Full Scope Know-How and Long Co-operation’. Kiitimme näin Protaconia marraskuussa 2014 lähes 25 vuotta kestäneestä yhteistyöstä ja heidän kokonaisvaltaisesta osaamisestaan.

Protaconilla on asiantuntemusta kaikilla tarvitsemillamme osaamisalueilla. He pystyvät suunnittelemaan automaation koko skaalan – ohjaukset, sähköistyksen ja hydrauliikanpaperi- ja kartonkikoneidemme kaikkiin prosesseihin. Protacon on ollut myös valmis kehittämään osaamistaan esimerkiksi eri automaatiojärjestelmiin, jotta he ovat voineet vastata moninaisiin tarpeisiimme.

Olemme lisäksi olleet tyytyväisiä Protaconin joustavuuteen. Tarkoitan joustavuudella heidän nopeaa kykyä vastata tarpeisiimme, joita ilmenee automaatiopuolella hyvinkin yllättäen. Protaconilta on aina löytynyt resursseja, kun meillä on menossa korkeasuhdanne ja käsissä paljon töitä.

Yhteistyötä on helpottanut myös Protaconin läheinen sijainti samassa kaupungissa, Jyväskylässä.”

Olemme olleet tyytyväisiä Protaconin joustavuuteen. Tarkoitan joustavuudella heidän nopeaa kykyä vastata tarpeisiimme, joita ilmenee automaatiopuolella hyvinkin yllättäen.

Timo Pirinen, Suunnittelujohtaja,
Valmet Technologies Oy

valmet_logo

Lisätietoja

Kimmo Hietanen
kimmo.hietanen@protacon.com
+358 40 765 9975