”25-vuotinen yhteistyö sen kertoo: Protacon on sanansa mittainen kumppani”

”Yhteistyömme Protaconin perustajan Timo Akselinin kanssa alkoi jo ennen yhtiön syntyä silloisen työnantajani Valmetin projekteissa. Yhteisiä projekteja ensin Valmetin (myöh. Metso), ja sittemmin Sandvikin lipun alla on vuosien varrelle mahtunut kymmenittäin. Protaconista muodostui hyvä ja luonteva yhteistyökumppani jo alkuaikoina.

Minulle erityisen merkityksellinen muisto Protaconiin liittyen ei ole suoranainen työasia. Vuoden 1993 helmikuussa Protaconin apu oli korvaamaton, kun Timo jäi tuuraamaan minua Norjan työmaalle, jotta pääsin mukaan poikani synnytykseen. Se on jäänyt kyllä erityisenä mieleen. Protacon on ollut kaikki nämä vuodet luotettava kumppani.

Tietotaitoa ja osaamista talosta löytyy monipuolisesti. Yhteistyö on helppoa, kun saamme sähkö- ja ohjelmistosuunnittelun sekä käyttöönoton samasta paikasta. Jos kaikki pitäisi tilata eri toimittajilta, kuvio olisi paljon monimutkaisempi. Myös Protaconin joustavuus resurssien suhteen on meille avainasemassa. Kuormitukset vaihtelevat ja tarvittaessa Protaconilta järjestellään apuvoimia nopeallakin aikataululla.

Protaconin kanssa toimiessa on voinut aina luottaa, että se, mistä sovitaan, myös hoidetaan. Haastaviakin paikkoja on vuosiin mahtunut ja välillä keskusteluja on käyty vähän tiukempaan sävyyn. Kaikesta on silti aina päästy hyvässä hengessä eteenpäin. Yhteiset kohokohdat liittyvät onnistuneiden projektien luovuttamiseen asiakkaalle. Se palkitsee aina.

Timosta on vielä mainittava, että neuvottelukumppanina hän on kova ja periksi antamaton. Eipä sitä kyllä muuten tässä maailmassa pärjäisikään.”

Yhteistyö on helppoa, kun saamme sähkö- ja ohjelmistosuunnittelun sekä käyttöönoton samasta paikasta. Jos kaikki pitäisi tilata eri toimittajilta, kuvio olisi paljon monimutkaisempi.

Jarmo Lähteenmäki, Suunnitteluryhmän päällikkö,
Sandvik Mining and Construction Oy

logo_sandvik

Lue lisää

Nammo Lapua -menestystarina
Testaus ja laadunvarmistus
Liikkuvat työkoneet ja liikenne

Lisätietoja

Harri Inkiläinen
harri.inkilainen@protacon.com
+358 40 561 2419