PS-kustannuksen verkkopalvelut

PS-kustannus on jyväskyläläinen tietokirjoihin erikoistunut kustantamo. Yritys tarvitsi kolme verkkokauppapalvelua, joista kaksi sisältäisi lisäksi kirjakerhotoiminnot. Suunnittelun tavoitteena oli myös, että yrityksen verkkokauppatuotteet sijoittuisivat hyvin hakukoneiden hakutuloksissa.

Toteutimme PS-kustannukselle yrityksen tarpeisiin räätälöidyn, hakukonenäkökulman huomioon ottavan verkkokauppa- ja kirjakerhomoottorin, josta voidaan helposti julkaista uusia omalla verkkotunnuksella, ulkoasulla ja halutuilla toiminnoilla varustettuja palveluja.

Tietojärjestelmän integrointi

Palveluun toteutettiin integraatio PS-kustannuksen omaan tietojärjestelmään, jolloin mm. asiakas- ja tilaustietoja voidaan helposti siirtää verkkopalvelun tietokannan ja PS-kustannuksen oman asiakas- ja tilaushallintaohjelmiston välillä.

Alkuperäisen ohjelmistoprojektin jälkeen kustantaja on julkaissut samaan verkkokauppamoottoriin perustuvia uusia palveluita, muun muassa Varhaiskasvatuksen tietopalvelun. Koska kaikki verkkopalvelut hyödyntävät samoja peruskomponentteja, saadaan kaikki järjestelmään tehtävä kehitystyö ja esimerkiksi uudet laajennukset heti käyttöön kaikilla sivustoilla.

Projekti toteutettiin yhteistyössä viestintätoimisto Meditan kanssa.

Suunnittelun tavoitteena oli myös, että yrityksen verkkokauppatuotteet sijoittuisivat hyvin hakukoneiden hakutuloksissa.

logo_ps_kustannus

Lue lisää

BioMediTech-menestystarina
Palvelumuotoilu
Ketterä ohjelmistokehitys
Palveluyritykset

Lisätietoja

Tommi Särkkä
tommi.sarkka@protacon.com
+358 10 347 2728