”Protaconilta saamme tarvittavan erityisosaamisen”

”Protacon on tehnyt meille lämpölaitosten sähkö- ja automaatiojärjestelmien uudistamisprojekteja. Lisäksi tilaamme heiltä ylläpitopalvelua kolmeen laitokseemme, joissa on yhteensä kuusi kattilaa. Laitoksemme ovat biopolttoainetta, lähinnä puun kuorta polttavia jatkuvakäyttöisiä biovoimalaitoksia eli ne pyörivät 24/7, ympäri vuoden. Meille laitosten häiriötön toiminta myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä on ensiarvoisen tärkeää.

Protaconin asiantuntijat tekevät säännöllisiä tarkastuskäyntejä laitoksillemme ja raportoivat huomiot meille. Raporttien pohjalta suunnitellaan korjaus- ja uudistamistoimenpiteitä, jotka toteutetaan yhteistyössä Protaconin ja oman henkilöstömme kanssa. Aiemmin, kun ylläpitopalvelu tuli eri laitetoimittajien kautta vasteajat saattoivat venyä ja siitä koitui merkittävää haittaa laitosten toiminnalle. Nyttemmin monet aiemmat laitetoimittajat ovat poistuneet markkinoilta, jolloin palveluakaan ei ole enää tarjolla.

Protaconin tarjoama ylläpito- ja helpdesk-palvelu on toiminut erittäin hyvin. Välittömät vikailmoitukset on helppo tehdä ja vasteajat ovat olleet nopeita. Arkena vastaus tulee melkeinpä välittömästi ja pyhinäkin nopeasti. Apu on tullut sujuvasti, olipa kyse sitten viasta tai muutostyöstä. Protacon on toimittanut meille myös järjestelmiä ja heillä on siksi erittäin hyvä tuntemus käyttämiimme automaatiojärjestelmiin.

Protacon on mielestäni luotettava ja osaava yhteistyökumppani. Voin suositella heidän palveluaan erityisesti pienille ja keskisuurille voimalaitoksille, joissa erillisen henkilön palkkaaminen ylläpitoon ei ole järkevää. Protaconilta saamme tarvitsemaamme erityisosaamista ja työntekijöidemme aikaa vapautuu muihin tehtäviin.”

Protaconin asiantuntijat tekevät säännöllisiä tarkastuskäyntejä laitoksillemme ja raportoivat huomiot meille — Protaconin tarjoama ylläpito- ja helpdesk-palvelu on toiminut erittäin hyvin.

Eero Kanniainen, sähköpäällikkö,
Pölkky Oy

logo_polkky

Lue lisää

Keminmaan Energia -menestystarina
Automaatio
Lämpölaitokset

Lisätietoja

Johannes Nikula
johannes.nikula@protacon.com
+358 50 574 9886