Protaconista

Protacon on kumppanisi digitalisaatioon ja teollisuuden uudistamiseen. Parannamme asiakkaidemme teollisten investointiprojektien kannattavuutta koko niiden elinkaaren ajan. Tarjoamme johtavia digitaalisia ratkaisuja työn sujuvoittamiseen ja huippusuorituksen tukemiseen. Autamme asiakkaitamme digitaalisuuteen perustuvien liiketoimintamallien luomisessa ja palveluiden kehittämisessä.

Asiakkaamme ovat yrityksiä, jotka hyödyntävät teknologiaa ja uusia liiketoimintamalleja kilpailijoita nopeammin ja tehokkaammin. Olemme asiakkaidemme luotettu kumppani teollisten investointiprojektien laitos- ja prosessisuunnittelussa, automaatiossa ja digitalisaatiossa.

Tuottavuuden parantaminen digitaalisilla ratkaisuilla

Digitaalisten ratkaisuidemme avulla pystytte parantamaan toimitusketjun hallintaa, tuotannon päivittäisjohtamista, kunnossapitoa, työturvallisuutta ja tiedolla johtamista. Autamme teitä tehostamaan tuotekehityksen ja tuotannon laatua edistyneillä automaatioratkaisuilla, kuten konenäöllä, röntgenteknologialla sekä mittaus- ja laadunvarmistusjärjestelmillä. Toteutamme tiedonkeruuratkaisut, joilla pystytte välittämään ja jalostamaan tuotannosta syntyvää tietopääomaa päätöksenteon tueksi.

Palvelumuotoilu ja ketterä ohjelmistokehitys ovat erikoisosaamistamme. Integraatiopalvelullamme automatisoitte tiedonvälityksen järjestelmienne välillä. Turvaamme liiketoimintanne jatkuvuutta tuottamalla ylläpito-, pilvialusta-, ICT-, tietoturva- ja tukipalveluita tuotantokriittisiin ympäristöihin.

Protaconilaisuudessa yhdistyy vahva toimiala- ja teknologiaosaaminen

Joukkomme koostuu mm. ohjelmistokehittäjistä, automaation osaajista, teollisuuden suunnittelijoista, IT-asiantuntijoista ja asiakaspalvelun ammattilaisista. Meillä jokainen pääsee kehittämään omaa osaamistaan jatkuvasti uusiutuvissa toimintaympäristöissä.

Olemme suomalainen ja kasvava yhtiö, joka palvelee tiiviinä yhteisönä kansainvälisesti toimivia asiakkaitaan ympäri maailmaa.

Protacon info

Perustettu
1990

Työntekijöitä
400

Liikevaihto
40 M€

Toimipisteitä
+10