Olemme sertifioitu kumppani tuotekehityksessä ja jatkuvissa palveluissa

Voimme hyvällä syyllä sanoa, että olemme hyvinvointi- ja terveysteknologian digitalisaation edelläkävijä Suomessa. Protacon on ollut mukana luomassa mallia, jolla ketterää ohjelmistokehitystä voidaan soveltaa alan viranomaisvaatimusten ja standardien täyttämisessä.

Protacon on luonut yhteistyössä Valtion teknologian tutkimuskeskuksen (VTT) kanssa Medical Agile -mallin. Sen avulla voidaan soveltaa ketterää ohjelmistokehitystä ja saavuttaa Medical Device Directive (MDD) -laatuvaatimukset.

Olemme toimineet hyvinvointi- ja terveysteknologia-alalla tuotekehityksessä ja jatkuvien palveluiden tuottajana jo vuodesta 2011. Tuotamme erityispiirteet huomioivia pilvipalveluita sekä Medical Agile -ohjelmistokehitysmenetelmien koulutuksia ja konsultointeja.

Laatujärjestelmämme on ISO 13485:2016 sertifioitu, kattaen niin lääkinnällisten ohjelmistojen ja palveluiden tuotekehityksen kuin niiden jatkuvan palvelutuotannonkin. Asiakkaamme voivat luottaa projektiemme tuottavan ratkaisuja, jotka täyttävät sovellettavat standardit sekä asiakas- ja viranomaisvaatimukset.

Kumppaneidemme kanssa kehitettyjä ratkaisuja

  • Evondos – selainpohjaiset hälytys-, monitorointi- ja etävalvontajärjestelmät
  • IPa – potilaskriittiset ja suojatut integraatiot
  • Tunstall – kotihoidon ratkaisut, pilvialustapalvelut, loppukäyttäjätuki ja puhelintukipalvelut
  • Fimet – mobiilikäyttöliittymät
  • BioMediTech – tietokanta-analyysi, tiedonkeruu ja raportointiratkaisu
  • Synoste – taustajärjestelmät, kriittiset medical-laitteet
  • TeamDrive – salattu ja turvallinen tietojen tallennus

Asiakkaitamme

logo tunstall    logo evondos   logo synoste   logo vivago   logo fimet   logo biomeditech   bionavis logo   biohit healthcare logo   controla logo   sartorius logo   takeda logo   movendos logo   orion logo   software point logo

Menestystarinoita

Evondos
Fimet
Tunstall
Vivago
Synoste

Sertifioinnit ja jäsenyydet

ISO 13485:2016
Healthtech Finland
Microsoft Certified Partner

Kysy lisää

Juha Sippola
juha.sippola@protacon.com
+358 40 500 8073

Lataa opas

Ota yhteyttä