Ratkaisuja energian tuottajille, käyttäjille ja energia-alan palveluyrityksille

Palvelemme ratkaisuillamme lämpövoimalaitoksia, energiayhtiöitä, teollisuutta ja energia-alalla toimivia palveluyrityksiä.

Olemme mukana energia-alan uusien palveluiden ja infrastruktuurin rakentajana, niin pilvipalveluissa ja asiakasjärjestelmissä kuin sähköön liittyvissä tietopalveluissa. Olemme eturintamassa suunnittelemassa ja toteuttamassa energia-alan uusia sovelluksia, esimerkiksi patteriteknologian hyödyntämisessä.

Palvelemme energian tuottaja -asiakkaitamme suunnittelusta käyttökoulutuksiin, myös avaimet käteen -toteutuksina. Olemme toteuttaneet sovellus-, sähkö- ja instrumentointisuunnittelua yhteensä yli 100:aan koti- ja ulkomaiseen voimalaitosprojektiin, aina pienistä lämpölaitoksista isoihin monipolttoainevoimaloihin.

Vahvuutemme on syvällinen tuntemus erityyppisten energialaitosten suunnittelusta. Laaja palvelutarjontamme kattaa projekti- ja järjestelmäsuunnittelun, toteutuksen ja käyttöönoton.

Tuotteemme auttavat tehostamaan laitoksesi toimintaa. Kehitämme energiateollisuudelle sovelluksia, jotka parantavat energialaitosten kustannustehokkuutta, tiedonkulkua ja toimintavarmuutta.

Toimialapalvelumme

Asiakkaitamme

logo_fortum logo_helen logo_kuopion_energia logo_oulun_energia logo_tampereen_sahakolaitos logo_upmlogo_vapo logo_vattenfall logo_wärtsilä

Lue lisää

Lämpölaitokset
Protacon sähköntuotanto ja -ohjaus

Menestystarinoita

Fortum
Haapajärven Lämpö
Kainuun Voima
Pölkky

Jäsenyydet

logo_member_of_cleantech

Esittelyvideo

Once-järjestelmä

Lataa esiteProtacon Energia 2017
Etelä-Savon Energia Reference (EN)
Jyväskylän Voima Reference (EN)
Lahti Energia Reference (EN)
M-Real Energy Reference (EN)
Once Energy (EN)

Ota yhteyttä

Sähköposti*

Puhelinnumero

Tilaa myös uutiskirjeemme