Toimisto- ja tietotyön tuottavuusratkaisut

Protacon toimisto- ja tietotyön tuottavuusratkaisut ovat paljon muutakin, kuin vain yrityksesi IT-palveluiden ulkoistus ja tapa säästää kustannuksia. Protaconilla pystymme parantamaan yrityksesi työnteon tuottavuutta automatisoimalla rutiineja, poistamalla päällekkäisyyksiä ja mahdollistamalla uusia tapoja tehdä ryhmätyötä.

Haluatteko olla yrityksenä tavoitelluin työpaikka, parhaille osaajille tänään ja huomenna? Tarjoamme tavan, jolla työntekijäsi ja kumppanisi pystyvät työskentelemään sujuvammin ajasta ja paikasta riippumatta. Ratkaisumme tuovat läpinäkyvyyden koko yrityksesi keskeisen sisällön tuotantoon, hallintaan ja säilytykseen.

Palvelulupauksemme tuottavuuteen

  • Oikeat ja toimivat laitteet toimisto- ja tietotyöhön, roolin ja tarpeen mukaan
  • Työntekijäsi osaavat hyödyntää käytettyjä työkaluja tehokkaasti
  • Uuden ajan kustannustehokkaat ja joustavat ratkaisut tiedonhallintaan, viestintään ja yhteistyöhön
  • Maailman turvallisin pilvipalvelu suomalaisille, strategisesti tärkeiden tietojen säilyttämiseen
  • Suoraviivainen ja helppo tukimalli ongelma- ja muutostilanteisiin

Toimisto- ja tietotyön tuottavuus syntyy, kun yhdistämme alan johtavia sovelluksia ryhmätyöhön ja dokumenttien hallintaan. Tuomme käyttöösi joustavasti tarpeen mukaan valikoidut laitteet, kuten puhelimet, tietokoneet ja tabletit.

Toimitamme henkilökohtaisen työn välineet, suunnittelemme toimisto- ja verkkoinfrastruktuurin sekä tarjoamme koko palvelun tarpeen mukaan paketoituna palveluna. Käyttöönotamme ratkaisut yrityksessäsi ja koulutamme käyttäjät hyödyntämään työkaluja tehokkaasti omassa arjessaan.

Asiantuntijamme ovat käytettävissä sekä etänä että paikan päällä. Tarjoamme tukipalvelut yhdeltä luukulta.

Miksi Protacon on ainutlaatuinen kumppani tuottavuuteen?

Tiedämme kokemuksesta ja käytännössä, miten pienen ja keskisuuren yrityksen asiantuntijoiden toimisto- ja tietotyö digitalisoidaan. Olemme tuottavuuden kumppani, joka tuntee parhaat käytännöt, niin tavasta tehdä tietotyötä kuin käytettävästä teknologiasta.

Neuvomme, tuemme ja kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa, perustietotekniikasta liiketoimintakriittisiin tietojärjestelmiin. Tarjoamme erikoisosaamista vaativien ympäristöjen hallintaan. Valmisohjelmistojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä liiketoimintajärjestelmiä.

Ennen meillä kului turhan paljon aikaa tietokone- ja yhteysvikojen selvittämiseen. Ulkoistimme ICT-palvelut Protaconille ja hankimme toimintaamme paremmin sopivat tietokoneet ja järjestelmät. Tämä on huomattavasti parantanut tuottavuuttamme ja ajankäyttöämme.

Inessa Taneli,
Valoa Design Oy

Asiakkaitamme

logo_bellapipe logo_dekati logo_epira IdHAIR_logo.eps logo_jynet logo_kamu   logo_stk_liittoTietoakseli logoSähkö Sinisalo logo

Menestystarinoita

Sähkö Sinisalo
Smartius
IdHAIR

Kysy lisää

Tuomas Lassila
tuomas.lassila@protacon.com
+35850 569 8616

Markus Keskiruokanen
markus.keskiruokanen@protacon.com
+35850 412 7217

Ota yhteyttä

Sähköposti*

Puhelinnumero

Tilaa myös uutiskirjeemme

Avainsanat