Vähemmän ruuhkaa, enemmän myyntiä itsepalvelukassalla

25.10.2016 Ajankohtaista
protacon_itsepalvelukassa_koneagria

Protacon toimittaa itsepalvelukassoja sekä jatkuvaan käyttöön että tapahtumiin

Jyväskylän Paviljongissa lokakuussa 2016 järjestetyssä KoneAgriassa itsepalvelukassoja käytettiin ensimmäisen kerran massatapahtumassa. Sitä ennen kassoja on otettu käyttöön mm. katsastusasemilla, joissa itsepalvelukassojen on havaittu lisäävän myyntiä jopa 15 prosenttia. KoneAgria-messuilla lippuja myytiin ensimmäisen kolmen tunnin aikana yli 2000 kappaletta.

KoneAgria-tapahtuma oli tiettävästi ensimmäinen messutapahtuma Suomessa, jossa oli käytössä itsepalvelukassat

KoneAgria-tapahtuma oli tiettävästi ensimmäinen messutapahtuma Suomessa, jossa oli käytössä itsepalvelukassat. Tapahtuman näyttelypäällikkö Marko Toivakka oli tyytyväinen Protaconin kassajärjestelmään.

– Itsepalvelukassat toimivat juuri niin kuin olimme ajatelleet. Niiden avulla saimme lisättyä kustannustehokkuutta ja asiakkaat saatiin liikkumaan nopeammin ja helpommin sisään messualueelle. Näen jatkossakin automaattikassat osana messujen sisääntuloa ja lipunmyyntiä.

Lyhyemmät jonot paransivat asiakastyytyväisyyttä

Itsepalvelukassa on osa pilvipohjaista kassaa, jolla voidaan myydä sekä tuotteita että palveluita niin verkossa, asiakaspalvelupisteessä kuin itsepalvelupisteessäkin. KoneAgria-messut osoittivat, että helppokäyttöinen ja selkeä itsepalvelupääte tehostaa myös massatapahtumien lipunmyyntiä.

Itsepalvelukassat soveltuvat käytettäväksi yhtä hyvin sekä muutaman henkilön toimipisteisiin että suurempiin, useiden kymmenien tuhansien henkilöiden massatapahtumiin.

Itsepalvelukassojen avulla voidaan nopeuttaa asiakkaiden läpimenoaikaa yksinkertaisella ja helpolla tavalla. Lyhyemmät jonot takaavat tyytyväisemmät asiakkaat.

– Automaattikassat ovat nykyaikaa, ja niille löytyy kysyntää ja kiinnostusta. Uskon, että itsepalvelukassat tulevat lähitulevaisuudessa lisääntymään tapahtumissa, Toivakka ennustaa.

Lue lisää

Palveluyritykset

Lisätietoja

Juha Eloranta
+358 50 5413 342
juha.eloranta@protacon.com