Protacon ja Siemens vahvistivat kumppanuuttaan

2.5.2017 Ajankohtaista

Protacon sai ensimmäisenä Suomessa Large Drives -moduulin

Protacon on ollut mukana Siemensin partneriverkostossa useita vuosia. Nyt Protacon on syventänyt kumppanuutta saamalla Large Drives -partneruuden ensimmäisenä Suomessa. Pohjoismaissa kyseinen partneruus on myönnetty Protaconin lisäksi ainoastaan norjalaiselle yritykselle. Large Drives -moduuli on lisäys Protaconille jo aiemmin myönnettyyn Siemens Solution Partner -sertifikaattiin, johon kuuluu myös Automation System SIMATIC-, Human Machine Interface SIMATIC HMI- ja Industrial Communication -moduulit.

Siemens varmistaa kumppaneidensa osaamisen partneriohjelmassa

Siemens on kehittänyt partneriverkostoaan järjestelmällisesti jo yli 20 vuoden ajan. Partneriverkostoon hyväksymiseksi Protaconin asiantuntijat ovat osallistuneet koulutusohjelmaan sekä Suomessa että Saksassa. Partneruus edellyttää asiantuntijoilta myös Siemensin määrittelemien testien läpäisemistä, jotka uusitaan säännöllisin väliajoin.

Siemens Solutions kumppanuuden avulla voimme luvata tuottaa asiakkaillemme alan huippuosaamista, sekä taata palvelun ja tulosten laadun. Protaconin asiantuntijuus yhdistettynä Siemensin tuote- ja järjestelmäosaamiseen takaa asiakkaille juuri heille räätälöityjen ja kilpailukykyisten ratkaisujen löytymisen.

Lue lisää

Ainutlaatuinen Solution Partner -verkosto (Siemens)