Protacon avasi ensimmäisen oman verkkokauppansa

11.6.2019 Ajankohtaista

Tulevaisuudessa myös VISI-tuotteiden varaosat löytyvät verkkokaupan valikoimasta. Kuvassa ratakatko-anturi VISI 110.

Visionin ja EGE-Elektronikin tuotteita ei ole aiemmin voinut ostaa verkossa. Nyt helppo ja nopea tuotteiden ostaminen mahdollistuu, kun Protaconin uusi verkkokauppa on auennut. Verkkokauppaan luotavalla yritysprofiililla saa näkyviin kaikkien tilattavissa olevien tuotteiden ajantasaiset hinnat ja toimitusajat.

Verkkokaupan avulla pystymme toimittamaan tuotteet asiakkaillemme teollisuuteen nopeammin ja he saavat palvelua kellon ympäri, kertoo Protaconin Vision-tuotteiden myyjä Markku Lauttamus.

Aluksi verkkokaupasta löytyvät EGE-Elektronikin prosessianturit, kuten esimerkiksi induktiiviset anturit tai metallintunnistimet. Niitä käytetään mm. metallin tunnistamiseen kivenmurskaimissa ja hakkeen kuljetinhihnoilla. Kauppaan tullaan lisäämään uusia tuotteita ja tuoteperheitä kysynnän mukaan.

– Uudesta verkkokaupasta löydät jo nyt laajan tuotevalikoiman, mutta tulevaisuudessa myös omat VISI-tuotteidemme varaosat sekä muut Visonin jälleenmyymät tuotteet. Mikäli haluat henkilökohtaista palvelua tai tuotetietoa, niin saat sitä edelleenkin Vision-myyntitiimiltä, Lauttamus jatkaa.

Verkkokaupan helppokäyttöinen käyttöliittymä on suunniteltu asiakkaita varten. Tuotteita pystyy rajaamaan esimerkiksi tuotekategorioiden, kuten erilaisten sensorien, perusteella.

– Kyseessä on verkkokaupan MVP, eli Minimum Viable Product-versio, joka sisältää tuotehaun, tuotetietojen ja ostojen tekemisen kannalta tärkeimmät ominaisuudet. Verkkokauppa toimii niin älypuhelimilla, tableteilla kuin pöytäkoneillakin, projektipäällikkö Mikko Punkari kuvailee.

Verkkokauppaa tullaan tulevaisuudessa kehittämään asiakaspalautteiden ja käyttökokemusten pohjalta.

– Otamme ilomielin uusia ehdotuksia käyttäjiltä vastaan, sillä kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakastarpeiden mukaan, Lauttamus summaa.