PHP Meetup Jyväskylä järjestetään ensimmäistä kertaa – tule mukaan!

28.3.2019 Ajankohtaista
Antti ja Tare

Meetupin puuhamiehet Antti (vas.) ja Tare (oik.).

PHP-kehittäjä Jyväskylästä, tunnetko kaipuuta samanhenkisten seuraan? Haluatko kuulla ja jakaa kokemuksia sekä verkostoitua rennossa ympäristössä?

Tule mukaan PHP Meetup Jyväskylään keskiviikkona 10.4.19 klo 17–19 Mustaan Kynnykseen. Tarjolla on PHP-keskusteluiden lisäksi evästeet ja virvokkeet.

Meetupin puuhamiehinä toimivat protaconilaiset Antti ja Tare, jotka ovat aktiivisia PHP-kehittäjäyhteisön jäseniä. He käyttävät kieltä mm. web-pohjaisten järjestelmien kehittämisessä, varsinkin back end -rajapintojen toteutuksissa Symfony-frameworkilla.

Symfonyconin kautta pääsimme tutustumaan PHP-yhteisöön maailmalla ja tästä heräsi kiinnostus siihen, millaista porukkaa Jyväskylästä löytyy. Millä työkaluilla, versioilla ja frameworkeilla he koodaavat PHP:ta? Väännetäänkö synkintä legacyä vai uusinta ja kauneinta koodia? Verkostoitumalla pääsisimme jakamaan parhaita ratkaisuja ja kokemuksia, opettavaisimpia taistelutarinoita unohtamatta, Antti kertoo tapahtumaidean synnystä.

Tervetuloa ideoimaan PHP Meetuppeja ja tutustumaan muihin PHP-kehittäjiin!

Ilmoittaudu mukaan PHP Meetuppiin täältä >>

Mikä ihmeen Meetup?

Meetuppien ideana on tavata yhteisten kiinnostuksen kohteiden merkeissä ja jakaa näkemyksiä joko vapaamuotoisesti keskustelemalla tai sovituin esityksin.

Mitä?

Ensimmäinen
PHP Meetup Jyväskylä

Missä?

Musta Kynnys
Hannikaisenkatu 16
40100 Jkl

Milloin?

Keskiviikko 10.4.2019
klo 17–19