Phoenix Contact Oy ja Protacon Solutions Oy yhteistyöhön

28.9.2012 Ajankohtaista

Joustavat ja turvalliset teollisuusautomaation tiedonsiirtoratkaisut

Phoenix Contact Oy ja jyväskyläläinen Protacon Solutions Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen liittyen Phoenix Contactin teollisuus-Ethernet-tuotteiden tukipalveluihin. Sopimuksen avulla varmistetaan laadukkaiden käyttöönotto- ja muiden ICT-oheispalveluiden saatavuus näiden tuotteiden osalta. Yhteistyö takaa joustavat ja turvalliset teollisuusautomaation Ethernet-perusteiset tiedonsiirtoratkaisut Internetin yli.

”Yhteistyömme Phoenix Contact Oy:n kanssa on uusi askel teollisuuspalvelujemme tarjonnassa. Erilaiset IP-pohjaiset tiedonsiirtoratkaisut yleistyvät teollisuudessa vauhdilla. Haluamme pysyä kehityksen etulinjassa tälläkin osa-alueella. Osana ohjelmisto- ja ICT-palvelukokonaisuuttamme sopimus täydentää tarjontaamme luotettavana yhteistyökumppanina”, kertoo Protacon Solutions Oy:n toimitusjohtaja Olli Porkholm.

”Ethernet-perusteiset tiedonsiirtoratkaisut Internetin yli ovat usein automaation ammattilaisille vieraita ja toisaalta teollisuusautomaation erikoispiirteet taas ICT-suunnittelijoille uusia. Halusimme varmistaa erityisesti verkkojen turvallisuudesta huolestuneille asiakkaillemme tuotteemme erikoispiirteet osaavan ICT-asiantuntijan saatavuuden. Tähän Protacon Solutions Oy on osaava ja riittävän iso yhteistyöpartneri. Tällainen yhteistyö on meillä Suomessa uutta ja takaa asiakkaillemme joustavaa ja turvallista resurssinhallintaa sekä toteutusta”, kertoo Pasi Suvanto Phoenix Contact Oy:stä.

Lisätietoja

Pasi Suvanto
Business Unit Manager, Phoenix Contact Oy
+358 40 861 2089
psuvanto@phoenixcontact.com

Janne Hakala-Ranta
Toimitusjohtaja, Protacon Solutions Oy
+358 10 3472 711
janne.hakala-ranta@protacon.com


Phoenix Contact Oy on saksalaisen Phoenix Contact GmbH & Co:n suomalainen tytäryhtiö. Phoenix Contact Oy on toiminut Suomessa jo 20 vuotta. Phoenix Contact on kansainvälisesti kasvava sähköisen liitäntä- ja automaatioteknologian sekä ylijännitesuojausratkaisujen toimittaja. www.phoenixcontact.fi

Protacon Solutions Oy tarjoaa ICT- ja ohjelmistopalveluja viranomaissektorille sekä kaupan- ja teollisuuden alojen yrityksille. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. etävalvontaratkaisut, toiminnanohjausjärjestelmät sekä erilaiset verkko/tietokantasovellukset.