Eneris Solutions Oy:n liiketoiminta integroituu Protaconin liiketoimintaan

24.5.2013 Ajankohtaista

Kauppa vahvistaa oleellisesti ohjelmistosektorin palvelutuotantoa

Protacon Oy on julkistanut 24.5.2013 liiketoimintakaupan, jonka myötä Eneris Solutions Oy:n liiketoiminnat integroituvat Protacon Oy:n liiketoimintoihin 1.6.2013 alkaen. Yhdistymisen taustalla on yhtiöiden välinen pitkäaikainen ja tiivis yhteistyö sekä halu palvella asiakkaita entistä kattavammin ja tehokkaammin.

– Eneriksen ohjelmistotuotannon osaaminen on alan huippua ja se tukee kompetenssialueiden osalta erinomaisesti palvelu- ja tuoteportfoliotamme. Toteutettu kauppa vahvistaa oleellisesti sekä ohjelmistosektorin palvelutuotantoamme että Oulun yksikkömme resursseja sanoo Protacon Group toimitusjohtaja Timo Akselin.

– Liittyminen Protacon-konserniin antaa liiketoiminnallemme nostetta ja suuremman toimijan resursseja toiminnan kehittämiseen.Osaamiset täydentävät erinomaisesti toisiaan ja pystymme nyt osallistumaan isompiin ja myös aivan uudentyyppisiin tarjouskilpailuihin sanoo Protacon Oy:n ohjelmistoliiketoiminnan Business Manageriksi siirtyvä Eneris Solutions Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Fabritius.

Lue lisää

[email-download download_id=”3918,” contact_form_id=”2498″]